Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ταξίδι στην Ιταλία...

Το 1954 γυρίστηκε η ιταλική ταινία "Ταξίδι στην Ιταλία" (Viaggio in Italia) του κορυφαίου Ιταλού σκηνοθέτη και θεμελιωτή του νεορεαλιστικού κινηματογράφου Roberto Rosselini
Πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν δυο διάσημοι ηθοποιοί της εποχής, η Ingrid Bergman, σύζυγος τότε του Rosselini, και ο George Sanders, σημαντικός βρετανός ηθοποιός βραβευμένος μάλιστα με όσκαρ. 
Η ταινία υπήρξε εμπορική αποτυχία, αλλά από τους κριτικούς χαρακτηρίστηκε ως μια από τις κορυφαίες ερωτικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Στα χνάρια λοιπόν κι εγώ των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών αποφάσισα να κάνω το δικό μου ταξίδι στην Ιταλία από αύριο και για ένα δεκαήμερο περίπου, όχι στη Νάπολη της ταινίας, αλλά στη Φλωρεντία και τη Βενετία με εκλεκτή παρέα. Για το λόγο αυτό θα χαθούμε για τις επόμενες ημέρες, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε! Σύντομα θα είμαι μαζί σας κι ο Δισκοβόλος θα συνεχίσει το δικό του ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μουσικής...

Καλή αντάμωση, φίλοι μου! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!
ΖΑΓΚΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αλταντζής Χρήστος είπε...

Να περάστε όσο γίνεται καλύτερα και να απολαύσετε με κάθε τρόπο την εμπειρία του ταξιδιού στην περιοχή. Αξίζει και με το παραπάνω.

Dimitris Dimitriou είπε...

Μπράβο! Καλά να περάσετε. Καλές βόλτες.

Little Bill είπε...

Καλές διακοπές και εμπειρίες!

Νίκος Τσιτωνάκης είπε...

Καλά να περάσετε! Καλές βόλτες και όμορφες εικόνες!